Psykopattestene

Psykopatene gjenkjennes umiddelbart bare de åpner kjeften. De hjernevaskede “antirasistene” gjenkjennes også rimelig kjapt. Det kan ta litt lenger tid med “antirasistene” (med fnutter).

Uansett så mener vi her i Antipsykopatisk Senter at det er ryddigst og mest seriøst å ha et sett med formelle tester for å klassifisere den ovenfor nevnte udemokratiske berme istedenfor å bruke “antirasistenes” antiregel : *Ugh, meg være antirasist, du være rasist*-metode.

Så, oss i Antipsykopatisk Senter oppfordrer alle erklærte “antirasister” (antirasister i egne øyne) til frivillig å ta disse testene. Vi foretrekker erklærte psykopater. Men selvsagt, da oss antigutta vet bedre enn bermen selv hva den tenker, mener, etc, så vil oss antipsykopater fra tid til annen utføre testene på vegne av utpekt berme:)
De 30 psykopattestene:

  1. Mener du at de som mener: “antirasister” (antirasister i egne øyne) er noe j ævla pakk, har manglende hjernekapasitet?
  2. Kan FMI og DNF delta i en åpen og fri debatt om innvandring?
  3. Er du enig med Psykopattjuvtrikseren at man overhodet ikke kan stille spørsmål 2) uten å måtte forvente å få rasismeinsinueringer mot seg?
  4. Ser du forskjell på innvandringsmotstand og rasisme/nazisme?
  5. Hvis noen sier “innvandring kan være en grunn til boligkrisen” oversetter du det da til “innvandrerene har skylden for boligkrisen”?
  6. Finnes der etniske nordmenn?
  7. Er du enig med Psykopathitleren at FrP Hedstrøm er en kriminell fordi man kan anta at han som tannlege har drukket eller gitt bort tannlegesprit?
  8. Mener du Psykopatfascisten og/eller Psykopatnarren diskuterer relevante problemstillinger tilknyttet innvandring på en saklig og velbegrunnet måte?
  9. Oppfatter du antipsykopatene som en parodiering av “antirasistene”?
  10. Tviler du noen gang på at ditt “antirasistiske” arbeid tjener den saken du angivelig jobber for?
  11. Er du enig med Psykopatfascisten at “det er naturlig og MORALSK PÅKREVET å hate alle som “misliker utlendinger!!!” ?
  12. Er du enig med Den Prominente Sladrekjerringa at Den Danske Forening er rasistisk fordi Tore Bjørgo har omtalt DDF som rasistisk uten å måtte møte i retten for dette?
  13. “I 1991 stiftet Hellandsvik Den Norske Forening (DNF). Dette er en norsk søsterorganisasjon til den klart rasistiske Den Danske Forening (DDF).” Dette er en uttalelse fra Den Prominente Antirasisten. Mener du det er en klar rasismeinsinuasjon mot Hellandsvik/DNF?
  14. Er du enig med Psykopatkommunisten at trusselen om å kontakte juridisk bistand når du blir kalt rasist skremmer folk fra å diskutere innvandringspolitikk?
  15. I følge PFU så “ligger det klart innenfor den språkbruk som er vanlig i den offentlig debatt å bruke skjellsordet rasist”. Mener du dette er fordi innvandringsmotstanderene startet å bruke skjellsord som landssviker, psykopat, etc. ?
  16. Finnes der negerhytter?
  17. Er du enig med Psykopatselvdiggeren at spørsmålet: “Anser du Ku Klux Klan for å være rasistisk?” … er relevant å stille i norsk innvandringsdebatt?
  18. Er du enig med Psykopattjuvtrikseren at Jonstads leire i hans famøse leiruttalelse er det nærmeste man kommer Gulags konsentrasjonsleire?
  19. Er du enig med en fornuftig fyr, påvirket av psykopatgiften, at de to helsikes idiotene Kleppe og Hedstroem har bidratt til aa gjoere at det naa er nesten umulig aa snakke om innvandring i Norge uten aa bli stemplet som rasist?
  20. Er du enig med en fornuftig fyr, påvirket av psykopatgiften, at de som er i mot fremmedkulturell innvandring ikke skal behandles med respekt?
  21. Er du enig med Psykopatselvdiggeren at Norge har vært et multikulturelt samfunn siden slaget ved Svolder?
  22. Er du enig med Psykopatnarren at alle samfunn, uten unntak, er flerkulturelle fordi b ønder er forskjellig fra fiskere?
  23. Er du enig med Psykopathitleren at innfødtes rett til eget land og selvstyre i sitt eget land kalles “lebensraum”?
  24. Finnes der norsk ost?
  25. Mener du en erklært norsk nasjonalist er immun mot rasisme/nazisme-beskyldninger fordi han/hun har asiatiske ansiktstrekk?
  26. Mener du Psykopattjuvtrikseren er troverdig og har humor?
  27. Mener du samer er urinnvånere i Dalstroka Innafor selv om det aldri noensinne er observert en same i Dalstroka Innafor?
  28. Er du enig med erkærte antiidioter at de fleste er idioter?
  29. “Allah suger” sendt ut på Oslo Taxis interne meldingssystem avstedkom jakt p å provokatøren, trusler og krav om unnskyldning. Er du enig med Psykopatselvmotsigeren: enhver religiøs vil reagere på verbal og skriftlig skjending av ens helligdommer og guder, kristne taxisjåfører vil reagere tilsvarende på: “Jesus suger”?

 

 1. Er du enig med et hjernevasket “antirasist”-fjols at hvis man setter krav til innvandrere for at de skal kunne innvandre så burde samme krav gjelde for nordmenn for å unngå utvising fra landet?

Veiledning:
Dette er spørsmål som skal besvares med ja eller nei. Men du må gjerne sparke i gang svar-bot’en og komme med svada, selvforherligelse og nedrakking av annerledes tenkende i velkjent “antirasistisk” stil der du selv fremstår som den mest politisk korrekte og prektige personen i landet. Imidlertid, hvis svaret ikke konkluderer med et ja eller nei så kan du allikevel teste postivt ved f.eks. å utgyte den nødvendige mengde menneskeforakt, udemokratisk holdning, uetterrettelighet, etc.

Navngitte personer er enten irrelevant for testen eller de inngår som en del av testen.

7 av 30 positive gir rett til å kalle seg “antirasist”, sette fnutter rundt antirasist.
12 av 30 positive gir rett til å kalle seg “antirasist”-pakk, alias psykopat.
17 av 30 positive gir rett til å kalle seg hjernevasket “antirasist”-pakk, alias hjernevasket psykopat.
23 av 30 positive kvalifiserer til medlemskap i den eksklusive psykopatklubben.